Vi heter Veslemøy og Dag Grønstad. Vi bor i Moss og driver et lite oppdrett av Cairnterriere. Vårt kennelnavn ble registrert i mars 2004, og vi hadde vårt første valpekull i 2006.

Dag er oppvokst med cairn - to hanner. Den første var Maudee's Napoleon og siden en svensk import Snorrehus Cedric. Disse hundene ble utstilt på 80-tallet.

Veslemøy er vokst opp med hund, men var nok først og fremst en heste-jente. Søsteren kjøpte en svensk halvblods-hoppe i 1980, som Veslemøy etterhvert hadde ansvaret for. Unessa var først og fremst en tur-kamerat, men var også med i noen sprang konkurranser.

Høsten '98 bestemte vi oss for å kjøpe hund. Barna var da 2 og 6 år.
Vi kom i kontakt med Jorunn og Arild Husom, kennel Qasamo's. Der kjøpte vi Kasper, Qasamos Quatro. Senere har vi importert 2 hanner fra Inger Hansson, kennel Wictorys, Dennis, Wictorys Sparky - og Billy, Wictorys King Edward. Både Kasper og Dennis har blitt norske og svenske championer. De har også begge blitt Årets cairn, Kasper i 2002 og Dennis i 2005. I tillegg har de begge gode plasseringer på Årets Terrier og flere BEST IN SHOW bak seg. Billy var en herlig hund som vi dessverre mistet altfor tidlig. Han ble sparsomt stilt ut, men rakk å få 2 cert.

Lysten for å kjøpe ei tispe meldte seg etterhvert. Høsten 2003 kjøpte vi Frida, Rottriver's Jazz fra Krister Ohlander, kennel Rottriver's, Sverige. Hun ble champion bare 17 mnd gammel, og har etter hvert også blitt svensk champion. I 2007 ble hun Årets cairn-tispe og året etter i 2008, ble hun Årets Cairn. Samme år plasserte hun seg som nr 4 på Årets Terrier. Hun har hatt tre valpekull, ett hos Krister, kennel Rottrivers, og to hos oss. Fra vårt første valpekull, har beholdt vi en hanne, Indy, som bare 3 år gammel har blitt Nordisk Champion og har flere BEST IN SHOW bak seg.  I mai 2008 kom også Fanta, Rottriver's Fantasia til oss fra Krister i Sverige. Hun er fortsatt ung, men har allerede flere cert på utstilling.